ПРАЙМ ИМОТИ ЕООД

ПРАЙМ  ИМОТИ  ЕООД
НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

вторник, 22 юли 2014 г.

СЛОЖНИ ДУМИ – ПРОСТИ ОБЯСНЕНИЯ 
 1. Позитивизъм – нещата, за които мислиш, върху които се фокусираш, с които се заобикаляш в крайна сметка определят какъв ще бъдеш. Ако избереш да живееш с благодарност за любовта, която изпълва сърцето ти, мирът, който почива дълбоко в душата ти и гласът на надеждата, който нашепва: “Всичко е възможно.” А сега спри за момент и повтори: “За каквото съм мислил и мисля, ще направя така че да се сбъдне.”

2. Търпение – използвайки времето, натиска и търпението вселената бавно променя гъсеницата и тя се превръща в пеперуда, пясъка в перли, въглищата в диаманти. Ти си бил създаден по същия начин. Това, че нещо не се случва сега и веднага, не значи че никога няма да се случи.

3. Кураж – невъзможно е да живееш без да паднеш, освен ако не си живял твърде предпазливо, толкова предпазливо, че не си живял наистина – а едва си съществувал. Не може винаги да чакаш перфектния момент, понякога трябва да имаш куража да скочиш. Понякога това, от което имаш нужда е 20 секунди смелост до лудост – или буквално казано 20 секунди на не
уютна храброст – и ти обещавам нещо велико ще се появи в резултат на това.

4. Любов – когато любовта е твоята водеща светлина, можеш да преодоляваш бариери, да служиш на света с любов. Да имаш куража и увереността да се изправиш и да се бориш за това, в което вярваш не винаги е лесно, но е напълно постижимо. Фокусирай се върху неща, които до най-голяма степен отговарят на теб самия, на твоята същност. Това изкарва на преден най-доброто от теб, това те прави по-добър от вчера и ти позволява да озаряваш пространството наоколо със светлина.

5. Истина – казвай истината, или в крайна сметка някой друг ще я каже вместо теб. Да живееш живота на откровеност създава покой на съзнанието, а това е нещо безценно. Не бъди неискрен и не се заобграждай с хора, които са.

6. Самопризнание – не критикувай другите за грешките им, ако не си готов да признаеш за своите собствени грешки. Онова, което отказваш да признаеш за теб самия намира своя начин да изплува и да се покаже пред света, когато най-малко очакваш.

7. Признателност 
– понякога може да изневериш на себе си и на другите само защото обръщаш повече внимание на това, което ти липсва, а не на това, което имаш. Преобърни нещата. Вместо да мислиш за това, което ти липсва мисли за това, което ти имаш, а всички други нямат.

8. Отговорност
 – във всяка ситуация, в която си изпадал, независимо дали е положителна или отрицателна, това което е общото и обединяващо си ти. Отговорността означава да осъзнаваш, че независимо какво се е случило с теб до този момент в живота ти, можеш да вземеш решение и да промениш ситуацията, или да промениш начина, по който мислиш за нея.

9. Развитие – изборът е твой – можеш да оставиш миналото ти да те определя и да те ограничава, или можеш да избереш да се учиш, да се развиваш и да оставиш миналото зад теб. Също като сезоните и ти можеш да се променяш. По много начини ти си вече различен и променен.

10. Постоянство – всички неща са трудни преди да станат лесни. Не става въпрос дали може да паднеш, а за това да се изправиш. Успехът не е умение, а поведение на постоянство и упоритост.

Няма коментари:

Публикуване на коментар