ПРАЙМ ИМОТИ ЕООД

ПРАЙМ  ИМОТИ  ЕООД
НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

понеделник, 8 декември 2014 г.

ПИСМО ДО ДЯДО КОЛЕДА



                                                               Скъпи Дядо Коледа!


             Отново наближава онзи период от годината, в който върху лицата на хората започват да се появяват  усмивки и надежда за по-добро щом те видят да надничаш от някой билборд или чуят мелодичната ти песничка от поредния лъскав магазин в поредния  Mall.

             В тези дни на еуфория и всеобща лудост, бих искала да те помоля да подариш на имащите  добрина, за да протегнат ръка към нямащите, а можещите да се притекат на помощ на неможещите. Подари на болния здраве, на гладния - храна, на жадния – вода, на слепия – очи и на глухия – уши.

            Давам си сметка, че те затрупах с желания, но те моля да намериш сили и време да ги изпълниш.

            Няма да пропусна  и себе си и затова ще те помоля да ми оставиш под собственоръчно украсеното от мен Коледно дърво малко късмет, силна воля, значителна доза здраве и любов в големи количества, която да раздавам без ограничения.

           Честита Коледа и Весела Нова Година!
           Пожелавам една Вълшебна Коледа, изпълнена с много приятни емоции и незабравими преживявания! Пожелавам една по-щастлива, весела и изпълнена с обич и успехи 2015 година!

           Има два начина да изживеете живота си. Единият е да мислите, че чудесата не съществуват, а другият е, да вярвате, че всяко нещо е чудо. Подарявам ви вяра. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар